KEUZEMENU

Ga je voor duurzaam? Dan ga je voor Bugs For Pets!

Bugs For Pets een oer-Nederlands familiebedrijf dat alles over  diervoeding op basis van insecten weet. Insecten zijn gezond, licht verteerbaar en bevatten veel belangrijke voedingstoffen.

Wist u dat insecten bijdragen aan de gezondheid van uw trouwe viervoeter?

Bugs For Pets houdt zich sinds 2013 mee bezig en inmiddels zijn zij het eerste bedrijf in Europa dat hondenbrokken op basis van insecten uitbrengt.  Daar zijn ze trots op! Mensen gaan steeds bewuster om met voeding. Met insecten, boordevol eiwitten en vetten, leveren wij een bijdrage aan de wereld van morgen.  Helpt u ook mee? 

Veel mensen trekken een vies gezicht bij  de gedachte aan het eten van insecten.  Ze vinden beestjes als spinnen maar vies. Maar wist je dat spinnen helemaal geen insecten zijn? Nee? Hier nog wat meer interessante weetjes over insecten. Insecten zijn onmisbaar. Ze hebben allemaal hun eigen functie in de natuur. Denk bijvoorbeeld maar eens aan bijen. De meeste planten kunnen zich zonder insecten die de planten bestuiven niet voortplanten.

Er bestaan ruim een miljoen verschillende soorten insecten. Het is de meest succesvolle diersoort op aarde. In verhouding leven er  zo veel meer insecten dan mensen op aarde.   Je zou kunnen zeggen dat onze aarde een insectenplaneet is waarop ook mensen leven.

En wist je dat insecten dezelfde eigenschappen als vlees bevatten? Het is daarom een supergoede vleesvervanger.

 

© 2012 - 2019 Meat & Bones | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie